E X T R A  W A R M B L I J V E N


Een Keppie zorgt ervoor dat je natuurlijke warmte in je lijf blijft maar soms heb je behoefte aan wat extra warmte. Bestel er een lekkere kruik bij. Eentje die ook je hart verwarmt want wat een goed verhaal heeft deze kruik! 

De warmwaterfles is gemaakt van bio-PE, een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kunststoffen omdat de grondstof suikerriet is. Het suikerriet wordt duurzaam geproduceerd in Brazilië. Strenge controles zien erop toe dat uitbreiding in gebieden van regenwoud is verboden en er geen genetisch gemodificeerde suikerriet op de plantages wordt gebruikt. Daarnaast is deze kruik vrij van weekmakers en PVC.

De verwijderbare fleeceomslag wordt aangebracht door een organisatie die werkgelegenheid biedt aan gehandicapten.

Hij is in drie kleuren te krijgen: roze, blauw en groen. U kunt uw keuze aangeven bij het toevoegen van de kruik aan uw winkelwagen.

  • Kruik
    Kruik
    € 11,95

GESLOTEN

Van 23 februari tot en met 4 maart is het atelier gesloten en worden er ook geen bestellingen verzonden. Bestellen kan wel maar houdt rekening met een langere levertijd.

Wil je aankomende week toch warm blijven: bestellingen die donderdag 22 februari voor 16 uur geplaatst worden, worden nog verzonden.

Ben je te laat en kan je niet wachten? Dan kun je ook altijd één van de resellers van Keppie benaderen. Deze zijn te vinden op de pagina "Ook verkrijgbaar bij".

© 2014 - 2018 de Keppie Kompanie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel