TERUG naar Home

 

Hoofdbedekking bij chemo of alopecia

Hier vind je ons assortiment Keppie's. Of je nu op zoek bent naar een slaapmuts voor vrouwen, een slaapmuts voor mannen of voor je kind we hebben deze zachte hoofdbedekking voor jou op voorraad. In verschillende kleuren en in verschillende maten. Zodat jij een goed passende muts voor de nacht kunt scoren.

Eerste hulp bij Chemo

Helaas zijn er meer bijwerkingen van chemo waar je last van kunt hebben. Kapotte slijmvliezen, diarree, huidproblemen, stress, angst en pijn. Je kunt daardoor ook moeite hebben met in slaap komen of juist doorslapen in de nacht. Daarom hebben we ook andere artikelen toegevoegd waarmee je jezelf kunt ondersteunen. Eerste hulp bij chemo die je zelf kunt toepassen. Zoveel mogelijk biologisch en op natuurlijke basis. Om jouw lichaam niet verder te belasten.

Warme kruiken met een bijpassende kruikhoes van Keppie-stof en zachte plaids voor als je meer warmte zoekt of last hebt van buikkrampen. Of de natuurlijke kruidenthee zonder toevoegingen om te drinken of mondspoelingen mee te maken als je last hebt van je slijmvliezen. En een superzachte tandenborstel voor je gevoelige tandvlees. En nog veel meer. Kijk voor alle artikelen bij Eerste Hulp bij Chemo.

Ontspanning vinden

Wanneer je je klachten kunt verzachten neemt de spanning in je lichaam of hoofd ook wat af. Om je hierbij extra te ondersteunen hebben we bijzondere badolien of een krachtige room-/auraspray voor je. Ook kun je hier de Ondersteunende Krachtkaarten van WortelKracht bestellen. Dit is een set van 33 kaarten die ieder een waardevolle boodschap bevatten om je te herinneren aan je eigen krachtige potentie om ook in moeilijke tijden de beste keuze voor jezelf te maken.


Heb je vragen over ons assortiment of het bestellen? Neem dan contact op.

 

© 2014 - 2023 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel