V E E L G E S T E L D E  V R A G E NIs Keppie in verschillende maten te krijgen?
Ja. Bij de omschrijving van ieder product kunt u de bijbehorende maat (omtrek hoofd) terugvinden. Ik streef ernaar hiermee een product te bieden wat op verschillende maten koppies goed zit. Omdat niet alle hoofden dezelfde vorm hebben kan het voorkomen dat een Keppie ondanks de juiste omtrekkeuze toch niet goed zit. Neemt u in dat geval contact met mij op zodat ik uw Keppie eventueel voor een ander exemplaar kan omruilen.

Als mijn Keppie toch niet goed past kan ik hem dan retourneren?
Ja dat kan. Het is mijn doel dat u een prettig zittende slaapmuts heeft. Bij ieder artikel staat de bijbehorende hoofdomtrekmaat aangegeven zodat u een, voor uw hoofd geschikte, Keppie kunt bestellen. Als bij het passen blijkt dat dit niet het geval is hoor ik het graag van u. Klik hier voor meer informatie over het retourneren van bestellingen.

Is Keppie ook geschikt voor in de zomer?
Ook in de zomermaanden daalt de temperatuur ’s nachts. Niet zo laag als in de wintermaanden maar voor iemand die last heeft van een koud hoofd is een Keppie ook in de zomermaanden geschikt. De fleece waar Keppie van gemaakt is valt in de categorie microfleece, ook wel bekend als zomerfleece. Het is een veel dunnere stof dan gewone fleecestof.

Is fleece niet een broeierige stof?
Er bestaan veel soorten fleece en tussen die soorten zit veel verschil in kwaliteit. De fleece waar Keppie van gemaakt is is een hoogwaardig breisel die speciaal ontwikkeld is voor survivalsportkleding. Het heeft een groot luchtdoorlatend vermogen wat zorgt voor een maximale afvoer van transpiratievocht waardoor de slaapmuts “ademt”. 

Ik heb mijn bestelling geplaatst en betaald. Wanneer krijg ik mijn Keppie binnen?
Ik streef ernaar om uw bestelling op werkdagen, indien voor 14 uur besteld, dezelfde dag te versturen. In Nederland vindt bezorging in de regel binnen 1 dag plaats. Voor bestellingen die naar België verstuurd worden duurt het gemiddeld een week voordat uw bestelling bezorgd wordt. Reden hiervoor is verzending via het reguliere postnetwerk om de verzendkosten voor u laag te houden. Eventuele levering via een Kialapunt is ook mogelijk.

Heeft u een andere vraag? Mail deze naar info@keppie.nl of bel met 0186-700223

© 2014 - 2018 de Keppie Kompanie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel