Sorteer op
 • Koshi chime Terra - Aarde
  Koshi chime Terra - Aarde

  De Koshi Chime Terra is gebaseerd op het element aarde en heeft een stemming van G-C-E-F-G-C-E-G. Het element Aarde staat voor stabiliteit, rust, groei & leven.

  Luister HIER naar een geluidsfragment van deze Koshi windgong…

  € 44,00
 • Koshi chime Ignis - Vuur
  Koshi chime Ignis - Vuur

  De Koshi Chime Ignis is gebaseerd op het element vuur en heeft een stemming van G-B-D-G-B-D-G-A / Pentatonisch. Het element Vuur staat voor levenskracht en transformatie.

  De rode stip in het woord Koshi, op de buitenkant van de…

  € 44,00
 • Koshi chime Aqua - Water
  Koshi chime Aqua - Water

  De Koshi Chime Aqua is gebaseerd op het element water en heeft een stemming van A-D-F-G-A-D-F-A / Pentatonisch. Het element water staat voor emoties en doorstromen.

  De blauwe stip in het woord Koshi, op de buitenkant van de…

  € 44,00
 • Koshi chime Aria - Lucht
  Koshi chime Aria - Lucht

  De Koshi Chime Aria is gebaseerd op het element lucht en heeft een stemming van A-C-E-A-B-C-E-B. Het element Lucht staat voor het denken, de geest en leerprocessen.

  De gele stip in het woord Koshi, op de buitenkant van de bamboe…

  € 44,00
 • -15%

  Koshi chimes set van 4
  Koshi chimes set van 4

  De complete set Koshi Chimes biedt alle vier de Koshi chimes tegen een gereduceerde prijs. Ze kunnen zowel individueel als in combinatie met elkaar bespeeld worden, waardoor je veel variatiemogelijkheden hebt. Met deze set heb je…

  € 176,00 € 150,00

Wat zijn Koshi Chimes?

Koshi Chimes zijn unieke met de hand vervaardigde instrumenten die bekend staan om hun zachte en kalmerende klanken. Dit instrument, vergelijkbaar met een windgong, produceert een harmonieus geluid zodra het in beweging komt en is een van de weinige kleinere instrumenten die zo intens binnen kunnen komen dat het je gedachten kan stoppen en ontspanning biedt. Om deze reden heb ik de Koshi Chimes aan mijn assortiment toegevoegd.

De cilinder van deze windgong is gemaakt van dunne lagen bamboe en dient als een resonantiebuis. Zilvergelaste klankbuizen creëren een magisch spel van klanken wanneer ze worden aangeraakt. Elke Chime heeft een unieke diepe klank, rijke boventonen en een lange resonantie. De Koshi Chimes zijn ontworpen met behulp van de vier elementen: aarde, lucht, vuur en water. Elk element heeft zijn eigen unieke geluid en trilling, die zijn verwerkt in de chimes.

Aangezien dit 1 van de weinige instrumenten is die ik ken die zo intens kan binnenkomen, je uit je gedachten haalt en daarmee makkelijk ontspanning biedt, heb ik deze toegevoegd aan het assortiment.

© 2014 - 2024 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel