Sorteer op
  • Ondersteunende Krachtkaarten
    Ondersteunende Krachtkaarten

    Laat je in je herstelproces inspireren en steunen door deze, speciaal voor jou gemaakte, Ondersteunende Krachtkaarten van WortelKracht. Met deze set kaarten heb jij een krachtig middel in handen om jezelf positief te…

    € 24,95

Inzichtkaarten van WortelKracht


 

Naast Keppie heb ik een tool ontwikkeld om mensen te helpen weer in contact te komen met zichzelf, in het (her)vinden van hun eigen kracht en het vinden van ontspanning. Het (her)vinden van rust in jezelf is nodig om te kunnen herstellen. Tijdens en na mijn eigen ziekteproces heb ik leren inzien hoe groot je eigen aandeel in dat proces is of kan zijn. Hoe belangrijk rust en ontspanning is en hoe moeilijk dat soms te vinden is. En welke invloed jouw (mentale) keuzes hebben op je herstelproces. Hoe je in plaats van lijden weer kunt gaan leiden. 

Om je te ondersteunen in het nemen van de leiding in je eigen herstelproces heb ik de Ondersteunende Krachtkaarten bij ziekte en herstel ontwikkeld. Deze set bestaat uit 33 inzichtkaarten die ieder een waardevolle boodschap bevatten om je te herinneren aan je eigen krachtige potentie om ook in moeilijke tijden de beste keuze voor jezelf te maken. Geïnspireerd op mijn eigen ervaring, met ziek zijn en welke inzichten of keuzes daarin het verschil kunnen maken, heb ik deze kaarten gemaakt. Ik gun jou je krachtigste zelf, ook in tijden dat het wat minder goed gaat met je. 

Liefs,
Annemieke

© 2014 - 2024 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel