Annuleren of RetournerenAnnuleren

Het annuleren van een bestelling kan zolang deze nog niet is verstuurd. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op via info@keppie.nl of 0186-700223. 
 

Retourneren
 

100% tevredenheidsgarantie 
De informatie die op de website staat is bedoeld om je zo goed mogelijk te informeren over wat je bestelt. Mocht je niet tevreden zijn, om wat voor reden dan ook, dan krijg je je geld terug.

Heb je een Keppie besteld?
Keppie is met veel zorg en liefde ontwikkeld en geproduceerd. Die moet je gewoon even proberen. En er zelfs een nachtje mee/over slapen als je wilt. Mocht het daarna zo zijn dat je een andere verwachting had of dat je bestelde Keppie niet goed zit hoor ik dit graag van je. Eventueel kunnen we je een andere maat opsturen als je wilt en anders is het geen probleem om je bestelling terug te sturen*.

Heb je een ander artikel besteld via de website?
Dan dient deze ongeopend en ongebruikt te worden geretourneerd.

 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

  1. Stuur een email naar retour@keppie.nl onder vermelding van je ordernummer en dat je je bestelling wilt retourneren. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

  2. Zodra je een bevestiging krijgt kun je je bestelling terugsturen* naar:

    Confoort Care – Metsustraat 42 – 3262 RG Oud-Beijerland.

*de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
 


Wat krijg ik terug en wat betaal ik zelf?

De bedragen die je betaald hebt bij de bestelling van het product (het aankoopbedrag en de verzendkosten) zullen in geval van retournering worden teruggestort.

Heb je meerdere artikelen gekocht en besluit je een deel van je bestelling terug te sturen? Dan krijg je alleen het aankoopbedrag van het betreffende product terug

Het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) wordt gedaan op het rekeningnummer waarvan de betaling aan Confoort Care is gedaan. Bedragen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen terugbetaald.
 

Gezien de kwetsbaarheid van sommige klanten worden geretourneerde Keppies NOOIT teruggenomen in het assortiment. Iedere klant ontvangt bij zijn bestelling een nog niet eerder verstuurd product!


 

© 2014 - 2024 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel