Annuleren of RetournerenAnnuleren

Het annuleren van een bestelling kan zolang deze nog niet is verstuurd. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op via info@keppie.nl of 0186-700223. 

 

Retourneren

100% tevredenheidsgarantie - Keppie is met veel zorg en liefde ontwikkeld en geproduceerd. De informatie die op de website staat is bedoeld om u zo goed mogelijk te informeren over wat u besteld. Omdat het belangrijk is dat u tevreden bent met uw aankoop mag u deze bij ontvangst passen en er zelfs een nachtje mee/over slapen. Mocht het daarna zo zijn dat u een andere verwachting had of dat de door u bestelde Keppie niet goed zit is het geen probleem om uw bestelling terug te sturen*. 

Stuur een email naar retour@keppie.nl onder vermelding van uw ordernummer en dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Gezien de kwetsbaarheid van sommige klanten worden geretourneerde Keppies NOOIT teruggenomen in het assortiment. Iedere klant ontvangt bij zijn bestelling een nog niet eerder verstuurd product!


Wat krijgt u terug en wat betaalt u zelf?

De bedragen die u betaald heeft bij bestelling van het product, te weten het aankoopbedrag van uw Keppie en de verzendkosten voor het versturen van uw product van Confoort Care naar uw huis zullen in geval van retournering worden teruggestort.

Heeft u meerdere Keppies gekocht en besluit u een deel van uw bestelling terug te sturen dan wordt alleen het aankoopbedrag van het betreffende product teruggestort en blijven de verzendkosten voor het in uw bezit krijgen van het andere deel van uw bestelling voor uw rekening.

Het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) wordt gedaan op het rekeningnummer waarvan u de betaling aan de Keppie Kompanie heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Bedragen worden binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling aan u terugbetaald.
 

© 2014 - 2022 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel