Een gratis Keppie - samenwerking Keppie met Stichting Roparun

 

Stichting Roparun zet zich al sinds 1992 in om de kwaliteit van leven van oncologiepatienten te vergroten door geld op te halen met een estafetteloop en hiermee financiele ondersteuning te bieden aan doelen of middelen die hieraan bijdragen. Keppie is één van de doelen waar Roparun mee samenwerkt. In een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gaan we het mogelijk maken dat warmte en geborgenheid voor iedereen in Nederland die chemo ondergaat kosteloos beschikbaar is. 💝 Hoe gaan we dit mogelijk maken? Door voor iedereen die een Keppie niet kan declareren bij zijn of haar verzekering, er vanuit Roparun één beschikbaar te stellen.
 

Een gratis Keppie voor iedereen!

Dus onderga je chemotherapie en ben je je haar verloren? Dan is slaapmuts Keppie voor jou gratis als je in Nederland woont:
👉 want ofwel je aanvullende verzekering vergoed deze alternatieve vorm van hoofdbedekking en kun je je factuur na het bestellen zelf declareren bij je verzekeraar;
👉 of Stichting Roparun schenkt jou er eentje als jouw verzekering dat niet dekt.

Waarom? Omdat de Stichting Roparun zich inzet voor het welbevinden van mensen met kanker. En het belang van een goede nachtrust daarin super belangrijk vindt. Dus: vergoed jouw zorgverzekering geen Keppie? Dan steunt Roparun jou er met eentje. Zo is comfort voor iedereen toegankelijk.
 

Hoe bestel je een Keppie voor jezelf?

  1. Kijk in dit overzicht of je jouw Keppie bij je verzekering kunt declareren of dat je in aanmerking komt voor een gratis Keppie van Roparun.
  2. Bestel jouw exemplaar voor vrouwen of ga naar de bestelpagina voor de mannen en kies een kleur die je mooi vindt. Selecteer je maat en geef aan of je je bestelling kunt declareren of niet.
  3. Vergoed jouw aanvullende verzekering een Keppie? Dan kun je je bestelling gewoon afrekenen. De factuur hiervan kun je dan declareren bij je zorgverzekering. Daarmee blijf jij 's nachts ook kosteloos warm.
  4. Vergoed jouw aanvullende verzekering geen Keppie? Dan wordt een Keppie kosteloos verstrekt en opgestuurd naar het opgegeven adres. Roparun zal vervolgens de kosten voor deze donatie voor haar rekening nemen.


LET OP

Om ervoor te zorgen dat er niet onnodig een beroep wordt gedaan op de steun van de Stichting Roparun doen we een beroep op jouw eerlijkheid. Vergoed jouw verzekering een Keppie? Bestel deze dan gewoon met een factuur. Zo kan het beschikbare budget besteed worden aan mensen die het anders niet vergoed krijgen.

 

 

© 2014 - 2024 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel