Sorteer op

Huidolie en Badolie


 

Geen enkele andere stof kan de natuurlijke beschermende functie van de menselijke huid zo effectief ondersteunen als een goede plantaardige olie. Door daar speciale kruidenextracten en essentiële oliën aan toe te voegen ondersteunt dit product de eigen herstelkracht van het lichaam. Een warm of heet bad is, naast een inwrijving of massage, de beste manier om de helende kracht van de kruiden en oliën in te laten werken.

Alle LICHTERDE bad- en massageoliën zijn gebaseerd op gecertificeerde biologische, koudgeperste plantaardige oliën van de hoogste kwaliteit. De pure essentiële oliën worden verkregen door zachte stoomdestillatie. De bad- en massageoliën bevatten daarnaast een uiterst huidvriendelijke emulgator van vetalcohol, die bij het insmeren of masseren van de huid ervoor zorgt dat de olie sneller door de huid wordt opgenomen dan normale massageolie. En bij gebruik als badolie zorgt deze emulgator ervoor dat het water en de olie zich kunnen vermengen.

Voor een vol bad is de hoeveelheid van ca. 10 ml meestal voldoende, dat is ongeveer een eetlepel. Voor hand- of voetbaden evenredig minder.

Overzicht assortiment oliën en hun toepassing:

Beinwell (Smeerwortel)
heilzaam bij spier- en zenuwpijn, breuken, tendinitis, verrekkingen.

Bergamotten (Bergamot)
gunstig bij depressieve stemmingen, gebrek aan concentratie.

Lavendel (Lavendel)
bij stress, innerlijke spanning, nervositeit en slapeloosheid, onevenwichtigheid, angst en depressieve stemmingen.

Rosen (Roos)
bij allergieën, hooikoorts, eczeem en huidirritaties, bij depressieve stemmingen, uitputting, voorjaarsmoeheid of algemene zwakte.

© 2014 - 2024 Keppie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel